Nedan några korta uttalanden av de sponsorer som valt att stödja Manimalis från 2016

Agria-100

Agria Djurförsäkring skapar trygghet för djur och människor. Vi vill att så många som möjligt ska äga eller ha möjligheten att leva nära djur i sin vardag. Genom vår verksamhet och samarbetet med Manimalis vill vi bidra till ett samhälle där det ska vara enkelt att leva nära djuren.

Patrik Olsson, Affärsområdeschef Smådjur, Agria

AniCura-logo-100

AniCura har valt att stödja Manimalis arbete då organisationen delar våra värderingar och syn på djurens betydelse för människors hälsa och välbefinnande, liksom vikten av ett ansvarsfullt djurägande samt ökad livskvalitet för människor och djur i samverkan.

Charlotta Warnhammar, Group Communication & Marketing Director, AniCura

Ceva-200

Ceva Animal Health har valt att stödja Manimalis värdefulla arbete. Manimalis arbete bidrar till att öka kännedom om sällskapsdjurens positiva effekter i samhället. Ceva arbetar helt i linje med detta, även internationellt, genom vår vision ”Together beyond Animal Health”, där vi strävar efter att stärka banden mellan människa och djur. Genom vårt samarbete med Manimalis hoppas Ceva att vi kan bidra till ett samhälle där alla kan få en möjlighet att skapa en ömsesidig vänskap med våra fyrbenta vänner.

Produktchef, Annika Kulle

Evidensia-200

För oss som arbetar inom djursjukvården är det tydligt att bandet mellan djur och människa är starkt. Det är något alla våra medarbetare har gemensamt och vi ser det hos kunderna vi möter varje dag - vi vill djurens bästa. Därför är vi gärna med och stödjer spridningen av kunskap om samspelet mellan människa och djur.
­­­
Informations- och pressansvarig, Maria Hofling

Sveland-100

Sveland Djurförsäkringar har som vision att skapa mervärden för människor och djur. Ett sådant mervärde är för oss att bidra till att öka information och tillgänglighet när det gäller sällskapsdjur. Hälsoeffekterna, såväl psykiska som fysiska, av att ha ett djur är enbart positiva. Detta vill vi vara med att sprida till fler människor och organisationer. På Sveland är hundarna välkomna att dela vår vardag på kontoret, det skapar samhörighet och engagemang för våra anställda.

Anette Henriksson, VD Sveland Djurförsäkringar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close